The Only Ones till Sverige i april

the-only-ones

Ett av de mest förbisedda banden under den brittiska punkvågen är tillbaka. Lite äldre, lite mognare men fortfarande lika intressanta – The Only Ones kommer till Sverige.

Inte lika kontroverisella som Sex Pistols, inte lika politiska som the Clash eller råa som the Ramones men med en ytterst säregen röst och intelligent skrivna låtar gjorde sig the Only Ones till ett av de där klassiskt förbisedda banden som blev stora först efter de brutit upp. De hann bara släppa tre album och senast vi såg dem var på Hultsfred 2008 under en bejublad spelning och nu är de tillbaka och väntar gör två spelningar med orginalmedlemmarna, först på Strand, Stockholm, den 17 april och sen på KB, Malmö, den 18 april. Självklart hoppas vi att de spelar den fantastiska låten ”Another Girl, Another Planet”!

Hemsidor:
www.theonlyones.biz

Speldatum:
FREDAG 17 APRIL – STRAND, STOCKHOLM
LÖRDAG 18 APRIL – KB, MALMÖ

Biljetter till Stockholmsspelningen släpps den 16 mars, kostar 195 kr + serviceavgift och säljs via www.hornstullstrand.se, www.tickster.com samt via direktförsäljning på Pet Sounds, Bengans & Record Hunter.

Biljetter till Malmöspelningen släpps den 16 mars, kostar 185 kr + serviceavgift och säljs via Ticnet, www.ticnet.se, samt lokala Ticnet-ombud. Bokade biljetter kan lösas ut hos valfritt ATG-ombud.

Åldersgräns: Stockholm, 20 år. Malmö, 18 år.

Scroll to Top