The Killers släpper samlingsalbum

The Killers släpper den 11 november Greatest Hits-albumet – Direct Hits! Albumet innehåller gamla spår från fyra kritikerrosade album samt två rykande färska spår – bl.a. nya singeln ”Shot At the Night” producerad av ingen mindre än M83’s Anthony Gonzales.

”Det känns väldigt bra sätt att ge fansen ett samlingsalbum med det som varit- lämna det, och gå vidare till nästa projekt. Jag skriver hela tiden, det är så naturligt för mig, men jag analyserar alltid vad jag har skrivit och då kan det hända att jag börjar tvivla, men jag är väldigt nöjd med de två låtar som vi kan lägga till på listan”Brandon Flowers

Direct Hits innehåller ett nostalgiskt potpurri med bl.a. megahits som ”Mr. Brightside, ”Somebody Told Me”, ”Read My Mind”, ”Human” och många fler. Albumet är en av årets mest efterlängtade releaser och förväntningarna är skyhöga. På Direct Hits Deluxe Edition gästspelar Calvin Harris med en ny remix av ”When You Were Young” samt ”Be Still” från albumet Battle Born. Dessutom släpper The Killers också en special Fan Deluxe CD, en dokumentär om bandets framgångsrika karriär samt en vinylskiva med alla Direct Hits-står.

The Killers, som egentligen inte behöver någon närmare presentation, har över ett decennium förgyllt världen med musik och bl.a. vunnit NME:s ”Best International Band” fyra ggr, sålt över 20 miljoner album och uppträtt i Vita Huset. I somras gjorde bandet något som inte många andra artister gjort – fyllt Wembley Stadium med en publik på 70.000!

Låtlista:
1. Mr Brightside
2. Somebody Told Me
3. Smile Like You Mean It
4. All These Things That I’ve Done
5. When You Were Young
6. Read My Mind
7. For Reasons Unknown
8. Human
9. Spaceman
10. A Dustland Fairytale
11. Runaways
12. Miss Atomic Bomb
13. The Way It Was
14. Shot At The Night
15. Just Another Girl

Deluxe Albumet innehåller också:
16. Mr. Brightside (Original Demo)
17. When You Were Young (Calvin Harris Remix)
18. Be Still

Scroll to Top