The Haunted ställer in turné

Av Redaktionen
Okt 28th, 2009
1 kommentar
554 Views

the-haunted

Metalbandet The Haunted från Göteborg har ställt in sin turné i Storbritannien vilken skulle äga rum mellan 29 oktober och 4 november tillsammans med de brittiska banden The Casino Brawl och Romeo Must Die. Detta på grund av “mycket speciella omständigheter” enligt ett något kryptiskt meddelande från bandet.

The Haunted har påbörjat låtskrivandet för uppföljaren till gruppens sjunde album “Versus” vilket släppes i september förra året och nådde en fjortonde plats på den svenska och en tolfte plats på den finska albumlistan.

Ett svar till “The Haunted ställer in turné”

  1. […] I förrgår rapporterade vi att thrash metal-bandet The Haunted från Göteborg ställt in sin turné i Storbritannien på grund “mycket speciella omständigheter”. Nu har dessa omständigheter blivit betydligt mindre kryptiska då det meddelats att den internationellt kända gruppen kommer att vara förband till de legendariska amerikanerna Slayer på deras Europa-turné som inleds den 18 november i engelska Nottingham och avslutas i tyska Bochum den 17 december. Slayer har alltid haft en stor skara fans i Sverige men denna gång blir det tyvärr ingen spelning alls i de nordiska länderna. […]