The Eagles till Malmö

The Eagles
The Eagles

Efter två alldeles magiska kvällar i Globen i mars, är det nu klart att rocklegenderna i en av tidernas bäst säljande grupper återvänder till Sverige för en exklusiv konsert i sommar. Den 29 maj besöker The Eagles Malmö Stadion! Biljetterna släpp måndagen den 8 december kl 9.00.

Över 120 miljoner sålda album, åtskilliga listettor och flera Grammy Awards är ett tydligt bevis på The Eagles exceptionella storhet. Faktum är att ”Their Greatest Hits 1971 – 1975” från 1976 är det försäljningsmässigt mest framgångsrika albumet någonsin i USA, och världen över har det sålts i hela 40 miljoner exemplar. Några månader senare samma år släpptes det inte helt okända studioalbumet ”Hotel California” som blev en enorm succé och fortfarande anses som en av de bästa rockplattorna någonsin när det är dags att summera årtionden och århundraden.

I oktober förra året släpptes ”Long Road out of Eden” efter nästan sex års minutiöst arbete. Skivan var bandets första studioalbum sedan 1979 och ett komplett mästerverk där inte en sekund lämnats åt slumpen. Skivan toppade listorna världen över och har sålts i mer än fem miljoner exemplar. Det har nämnts att den förmodligen är gruppens sista.

Den 29 maj gör Glenn Frey, Don Henley, Joe Walsh och Timothy B Schmit sin enda Sverigespelning med The Eagles på Malmö Stadion och framför nyare alster tillsammans med klassiker som ”Hotel California”, ”Desperado”, ”Take It To The Limit”, ”Life In The Fast Lane”, ”Take It Easy och många fler.

Biljetterna kostar 820 kr + serviceavgift säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70, Ticnet och ATG-ombud samt via Biljettnet + 45 70 15 65 85. Konserten är ca tre timmar och det är 13-årsgräns som gäller.

För VIP-paket och övrig information besök www.eaglesband.com

Scroll to Top