The Black Keys till Way Out West

the-black-keys

Två personer har sällan förmågan att låta så brutalt bra som The Black Keys gör. Två personer är i och för sig sällan som Dan Auerbach och Patrick Carney: högljudda, något mentalt kluvna och överdoserade på blues och soul. The Black Keys har med största vårdslöshet krängt sin best i alla mörka hörn i världen och är på endast goda grunder på väg att bli en stapelvara i ditt musikbibliotek.

Deras levnadstecknare kommer att ha ett helvete att sy ihop säcken när det väl kommer till kritan att fånga upp alla sidospår, projekt och idéer som Auerbach och Carney har gett liv till. Med Damon Dash gjorde de Blackroc, Auerbach skrev ett soloalbum, Carney spelade in ett album med bara trummisar som medlemmar och tillsammans höll de på att skriva material för ett samarbete med Ike Turner. Vi stavar det arbetsmoral. Låt också denna tanke sjunka in: The Black Keys har sålt album i miljontals exemplar. I detta fall är antalet ett signum för att folk fattar.

Efter att gnolat ”Lonely Boy” sönder och samman i snart ett år är det allt för uppenbart att den lilla hemligheten man önskade vara sin egen är blåst. Men varför sura när det borde vara dubbel pur glädje när vi nu tillkännager att den allsmäktiga duon från Akron, Ohio faktiskt äntrar estraden i Slottsskogen, Göteborg. Way Out West : The Black Keys.

Klara artister just nu:
Way Out West
The Black Keys
Refused
Bon Iver
Florence +The Machine
Feist
First Aid Kit
Thurston Moore
St. Vincent
Billy Bragg
Azealia Banks
Asap Rocky
Deportees
Yelawolf
The War On Drugs

Stay Out West
King Krule
Iceage

WEB
www.wayoutwest.se

Rulla till toppen