The Baseballs tillbaka till Sverige i april

The Baseballs
The Baseballs

Vi kan nu bekräfta den goda nyheten att The Baseballs kommer tillbaka för att låta er svänga på era 50-talssmyckade frisyrer ännu en gång. Eller fem! I veckan spelade The Baseballs inför ett utsålt Göta Källare i Stockholm, albumet ”Strike” firar sin andra vecka på albumlistans första plats och ikväll medverkar de i Nordens populäraste talkshow Skavlan som sänds i Svt kl 21:00. Rockabillyfavoriterna The Baseballs från Tyskland kommer tillbaka i april för konserter i Malmö, Gislaved, Göteborg, Uppsala och Stockholm. Biljetterna släpps nu på tisdag den 2 februari.

Tyska The Baseballs anser inte att gränser mellan nytt och gammalt och pop och rockabilly är något annat än utmaningar. Med sina tolkningar av hitlåtar från bland andra Katy Perry, Robbie Williams, Rihanna, Leona Lewis och Roxette, har The Baseballs snabbt svingat sig raka vägen upp på svenska albumlistan, där de nu ligger på en hedervärd förstaplats för andra veckan i rad.

Ikväll medverkar de i Sveriges och Norges allra mest populära talkshow Skavlan. Och det här är bara början. The Baseballs kommer tillbaka för att låta er svänga på era 50-talssmyckade frisyrer ännu en gång. Eller fem!

Mellan den 17 och 28 april spelar The Baseballs i Malmö, Gislaved, Göteborg, Uppsala och Stockholm. Det är bara att välja. Biljetterna släpps den 2 februari.

Konsertdatum:
17.4 Kulturbolaget, Malmö
24.4 Gisleparken, Gislaved
25.4 Trädgår´n, Göteborg
27.4 Katalin, Uppsala
28.4 Cirkus, Stockholm

Närmare information om spelningarna samt biljetter hittar du här.

Rulla till toppen