The Baseballs till Sverige i sommar

the-baseballs-live-2011The Baseballs är tillbaka! Bandet gjorde stor succé sommaren 2010 i Sverige när de gjorde fler än 10 utsålda konserter. I sommar återvänder bandet men endast för två konserter, den 4 augusti i Dalhalla och den 5 augusti på Arvika Hamnfest. Biljetterna till Dalhalla släpps den 6 maj och biljetterna till Arvika Hamnfest är släppta.

The Baseballs har på kort tid gått från att sitta hemma i föräldrahemmen och drömma om ett liv som rockstjärnor till att turnera världen runt, spela in musikvideos och möta fans! De har gjort över 100 konserter och har sålt över en miljon ex av debutalbumet ”Strike”. I hemlandet, Tyskland, har de belönats med ett Echo Award för bästa nykomling! Nutida hits får ett skönt 50-tals sväng och de bevisar att en bra låt alltid är en bra låt, oavsett vilket årtionde den kläs i.

På det nya albumet ”Strings ´n´ Stripes” (som släpps i maj) håller de fast vid 50-talskonceptet, vilket ligger dem alla varmt om hjärtat. Albumet innehåller bl.a. hits som ”California Girls” av Katy Perry, ”Quit Playing Games With My Heart” av Backstreet Boys och Paparazzi av Lady Gaga. Första singel är Candy Shop som rapparen 50 Cent har gjort, The Baseballs version är så långt från gansta-rap man kan komma. De har istället gjort låten till sin egen genom att 50-talisera den, soundet går inte att ta miste på. The Baseballs är tillbaka med ett album fyllt av hits, perfekt att dansa in i sommaren till.

Konserter
4.8 Rättvik, Dalhalla
5.8 Arvika Hamnfest

Konserten i Dalhalla presenteras i samarbete med Live Nation.

Biljetter
Dalhalla
LiveNation,.se, www.dalhalla.se samt lokala ombud.
Arvika Hamnfest
LiveNation.se samt www.arvikahamnfest.se

Rulla till toppen