The Ballroom Band och Linda Ström släpper ny singel

The Ballroom Band och Linda Ström från Cookies n Beans släpper singeln ”Hard Times” den 1 november.

”Hard times” är inspelad i Skebobruk under en magisk septembervecka i fjol. The Ballroom Band hyrde den gamla Smedjan och satte upp en studio för att göra bandets tredje fullängdsalbum. Att Linda skulle sjunga på spåret var en ren händelse, Fröken Ström var på plats för att vara hemlig gäst på bandets spelning i Skebobrukspuben.

”När vi insåg att vi hade 20 min över och Linda på plats så bad vi henne lyssna en gång på låten och sen spelade vi in direkt, resultatet blev långt över förväntan, kom ihåg att vi i bandet rös av välbehag och gjorde själsliga High-five med varann när Linda gick in sjöng som bara hon kan, och satte det på en tagning!” säger Martin Frontman, sångare i The Ballroom Band.

Hard Times är ett klockrent relationsdrama innehållande både hopp och förtvivlan och soundet är som vanligt alternativ Folk ‘n’ Country. Det nya albumet kommer släppas under våren 2014. För att fira singel releasen så spelar bandet och Linda två exklusiva spelningar 1 november på Mosebacke i Stockholm och 2 november på Skebopuben. Bandet kommer prova låtarna på det nya albumet för första gången under dessa dagar.

Konserter
1 november – Mosebacke, Stockholm
2 november – Skebopuben, Skebobruk

Scroll to Top