Tailor Maid inleder samarbete med Sweden Songs

På bilden f.r.v Peter In de Betou, Magnus Bergman (båda Tailor Maid) och Keith Almgren (Sweden Songs)
På bilden f.r.v Peter In de Betou, Magnus Bergman (båda Tailor Maid) och Keith Almgren (Sweden Songs)

Tailor Maid Production och Sweden Songs går samman i (gemensamt samarbete) för att kunna utveckla projekt tillsammans och samarbeta kring utgivningar på label Tailor Maid. Tailor Maid har tidigare samarbetat med Sweden Songs som musikförlag och nu utökar man alltså samarbete kring Tailor Maid label.

Till att börja med kommer Tailor Maid label att återutgiva Rewire:s album, Le Poete samt Magnus Bergman 3 tidigare album (Spotify, Itunes m.m). Första nya release är Tyresö-gruppen gruppen The Mudders. Fler releaser kommer att presenteras inom kort. Tailor Maid kommer både att ge ut ”inhouse” produktioner och annat.

Förutom labeln sysslar Tailor Maid Production annars i huvudsak med inspelning i sin studio, mixning och mastering och Sweden Songs med förlagsverksamhet

Peter In de Betou startade och äger Tailor Maid Production och är med sina dryga 30 år i branschen en auktoritet som ljudtekninker. Tailor Maid har kommit att bli en kvalitéstämpel inom mastering och erbjuder högkvalitativa tjänster inom inspelning, mixning, mastering och komponering av musik och har erfarenhet av tusentals inspelningar.

Rulla till toppen