Ta med barnen på releaseparty

Kom till Gröna Lundsteatern och var med på Zillah & Tottes releaseparty för den egna skivan ”Det låter apa”. Vi bjuder på glögg, julmust och pepparkakor, och självklart en underhållande, musikalisk och charmig föreställning med stans kaxigaste apa och hans begåvade Zillah.

Alla är välkomna och det är fritt inträde. Om du inte står på gästlistan så är det först till kvarn som gäller, vi kommer att dela ut biljetter i entrén till teatern från kl 12 och det hela börjar kl 13.00. Den som vill kan samtidigt passa på att gå på Gröna Lunds Julmarknad, också där är det fritt inträde.

Zillah & Totte vann Talang 2007 och är även stolta innehavare av titeln Grand Champion of The World efter världens största talangjakt som gick av stapeln i Hollywood i somras. Nu är de aktuella med charmiga skivan ”Det låter apa” och den egna talkshowen på TV4 Ap-TV. Jag kan avslöja att på söndag gästas Ap-TV av sångerskan Agnes och Tobbe Trollkarl. Mer information om skivan, programmet, aktuella spelningar, nya pressbilder på Zillah & Totte och de aktuella gästerna, julvideon och mycket mer hittar du på www.zillah.se.

Scroll to Top