Ta Green Day-tåget till Göteborg den 5 juni

Av Redaktionen
Maj 27th, 2010
0 Kommentarer
789 Views

green-day-2009

Den 5 juni sparkar vi igång konsertsommaren med dunder och brak, Green Day besöker Ullevi.

SJ Event sätter in ett konserttåg som tar oss till Göteborg i god tid för att strosa lite på stan innan konserten, för att sedan ta oss tillbaka till huvudstaden när bandet spelat klart. Med Green Day-tåget slipper du boka hotell och du får vakna upp hemma.

Eftersom detta är en av sommarens höjdpunkter börjar vi festen klockan 11.00 när tåget rullar ut från centralstationen. Under resan ner kommer Peter och Sanna från Bandit Radio att spela sköna rock låtar och få oss i Green Day-stämning.

Ca 15.00 kliver Frantic Sunday upp på scen (ja, det finns en scen på Green Day-tåget) och river av en handfull låtar för de som är konsertsugna.

www.myspace.com/franticsunday

Det blir en resa med mycket musik, mingel, galna barer och trevliga gäster. Ombord kan du köpa lättare rätter så du behöver bara fundera över var på Avenyn du ska förfesta. Tåget går tillbaka efter konserten, ta en varmkorv och en pucko, häng i baren, softa eller sov en stund. Eller dansa hela vägen hem… Vi är tillbaka i Stockholm när solen går upp över stadshuset.

Kommentering är stängd