Swedish House Mafia spelar på Milton Keynes Bowl

Sommaren är här och Swedish House Mafia har fler spelningar denna säsong än något år tidigare. Efter deras spektakulära live show på Coachellafestivalen tidigare i vår gör Swedish House Mafia ytterligare en till jättespelning på anrika Milton Keynes National Bowl, i England den 14 juli. Spelningen håller på i totalt 9 timmar för 60 000 människor. De har redan sålt 40 000 biljetter och detta blir garanterat sommarens fetaste dansgolv 2012.

Swedish House Mafia har haft en otrolig framgång England de senaste åren. Sedan 2010 har de sålt slut alla shower de gjort och även en hel UK-turné på bara några minuter.

Efter att ha släppt ett album som sålt väldigt bra och 5 stycken singlar som legat topp 10 i England, återvänder nu Swedish House Mafia för en 9 timmars lång sommarklubbsupplevelse på ett av världens mest legendariska spelställen där bl.a. Oasis, Green Day, Metallica, Eminem och Foo Fighters också uppträtt. På spelningen kommer även Calvin Harris, Pete Tong och svenske Alesso att spela.

Swedish House Mafia bjuder in alla fans att vara delaktiga i världens största show genom att att ändra deras omslagsbild på Facebook. Detta för att inspirera en ny design för showen. De kallar detta för ”Fly The Flag”. De som deltar har möjlighet att vinna en VIP-resa till Milton Keynes (inkl. biljett, resa och boende). Man kan även vinna en resa till Ibiza för en av Swedish House Mafias mer intima onsdagsspelningar på Ushuaia Beach Hotel som sätter igång 4 juli och fortsätter under hela sommaren.

Delta i tävlingen

Scroll to Top