Swedish House Mafia ger välgörenhetskonsert i New York

Den flerfaldigt platinumsäljande gruppen Swedish House Mafia är ute på deras utsålda världsturné ”One Last Tour” och är just nu i New York. Ikväll ska de hålla i ett välgörenhetsevent som de valt kalla ”Black Tie Rave Charity”. Galan är till förmån för flera organisationer, däribland Mayor’s Fund to Advance New York City, Hurricane Sandy New Jersey Relief Fund ochSave the Children. Som tack för deras stora engagemang och deltagande i dessa New York-baserade organisationer har de fått äran att idag tända Empire State Buildings kvällsbelysning som ikväll lyser blå-gult som svenska flaggans färger i deras ära.

Välgörenhetseventet går av stapeln ikväll på ”Hammerstein Ballroom” i samband med att gruppen spelar i New York på Madison Square Garden och Barclay’s Center fyra kvällar i rad.

Swedish House Mafia spelade senast på Madison Square Garden i december 2011 och biljetterna sålde slut på rekordtiden 9 minuter. De är den första elektroniska musikakten (artist eller grupp) att någonsin vara huvudakt på MSG.

Förra veckan van gruppen två grammisar för ”Årets electro/dans” och ”Årets svenska internationella framgång” vid Grammisgalan som hölls på Cirkus i Stockholm.

Scroll to Top