Swebus kör gratis till Hultsfredsfestivalen

För att locka festivalresenärer i sommar erbjuder Swebus nu gratisbussar till Hultsfredsfestivalen från Stockholm och Uppsala. “Vi ser det som ett enkelt sätt att marknadsföra oss i målgruppen, som vi vill ska resa med oss under hela festivalsommaren”, säger Christel Grip, kommunikationsansvarig på Swebus.

Som meddelat tidigare så är Swebus både sponsor och resepartner för FKP Scorpios festivaler i sommar, däribland Hultsfredsfestivalen. Som en del av det samarbetet väljer Swebus nu att erbjuda gratis direktbussar från Stockholm och Uppsala till Hultsfredsfestivalen för årets festivalbesökare.

Att sätta in gratisbussar för festivalbesökarna är ett kul sätt att både göra något bra för festivalen och samtidigt förhoppningsvis göra ett avtryck bland sommarens festivalbesökare, säger Christel Grip. Tack vare att Hultsfredsfestivalen ligger i början av festivalsommaren så passar det bra för oss att skicka ut gratisbussar på vägarna just dit. Vi vill ju köra fulla bussar till alla sommarens festivaler.

Alla 48 avgångar från Uppsala och Stockholm till Hultsfredsfestivalen kommer att vara gratis för festivalbesökare.

Både Uppsala och Stockholm ligger ju nära festivalområdet Stoxa, så vi tror att gratisbussarna kan uppmuntra till fler spontanbesök, säger Ami Mörén, pressansvarig för Hultsfredsfestivalen. Gratisbussar är ju grymt bra för besökarna från dessa två städer. Det blir både billigare och enklare för dem att ta sig till festivalen där artister som Fatboy Slim, Arctic Monkeys, Portishead, Phoenix, ASAP Rocky och många fler kommer för att möta de entusiastiska festivalbesökarna.

Som festivalbesökare bokar man in sig på önskad resa via swebus.se med kampanjkoden “Hultsfred”, så att Swebus kan planera för in rätt antal extrabussar till varje avgång. Det krävs alltså att man har en biljett, men den är helt utan kostnad. Plats på gratisbussarna går även att boka per telefon 0771-218 218 eller hos Swebus biljettombud.

De som sedan tidigare köpt biljetter till någon av avgångarna med direktbussarna kommer att få pengarna tillbaka genom att kontakta Swebus.

Scroll to Top