Svenska Tunigo en av Spotifys nya app-partners

Av Redaktionen
Dec 9th, 2011
0 Kommentarer
394 Views

När Spotify lanserar den nya plattformen är svenska Tunigo en av fåtalet utvalda partners världen över. Tunigos app kommer fungera som en guide i den enorma musikskatt som Spotify erbjuder där imponerande 15 miljoner titlar finns att välja bland. Dessutom växer utbudet med drygt 20 000 nya låtar – varje dag.

Tunigos målsättning är att bli den populäraste musiktjänsten för att enkelt upptäcka och hitta ny musik på nätet. I och med samarbetet med Spotify har vi nu möjligheten att guida miljontals nya användare att hitta rätt bland musiken i den 15 kilometer långa skivhylla som Spotify faktiskt är, säger Nick Holmstén, VD på Tunigo. Spotifys nya plattform möjliggör för en vidare utveckling av innovativa musikappar som de miljontals användarna får tillgång till.

Lanseringen av Spotifys nya plattform, där integrerade musikappar utvecklade tillsammans med de bästa i branschen, tar ett nytt grepp om musiken. Vi har haft ett nära samarbete med Tunigo och resultatet är en unik app som för med sig en ännu bättre och roligare musikupplevelse till Spotify, säger Daniel Ek, CEO och grundare av Spotify.

Kommentering är stängd