Svenska Jessica Falk bjuds in till Nashville

Jessica Falk blev mycket nära vän med några av USA´s främsta musiklegender som; Charlie McCoy, Vip Vipperman, Lea Jane Berinati och Bobby Wood i samband med sin inspelning av det egna debutalbumet ”The Nashville Sessions” 2011. Nu har Jessica blivit personligen inbjuden av Bobby Wood till Music Row i Nashville för att skriva musik tillsammans med honom.

Bobby Wood berättar: “Det är ett sant nöje att arbeta med Jessica. Det är en sann glädje att få vara med henne och hennes talang som artist är oklanderlig. Jag njöt verkligen av varje minut när jag spelade in albumet med henne förra året. Som låtskrivare, artist och musiker, har hon en gudabenådad talang och det är svårt att komma nära i dessa dagar. Jag har varit professionell musiker och låtskrivare i nära 50 år och att arbeta med någon så begåvad som Jessica är en verklig gåva. Hon är också en sann vän och jag anser verkligen att Jessica Falk är ”the real deal”.

Bobby Wood har skrivit flera No. 1 hits som prisbelönats bland annat med Grammis. Bobby anses med sin grupp The Memphis Boys vara den mest succéfulla studiomusikergruppen genom tiderna som satt sin prägel på många världshits i både Memphis och Nashville. Han har backat upp storheter som Dionne Warwick, Dusty Springfield, Kris Kristofferson, Billy Swan och sin nära vän Elvis. Bobby Wood är aktuell med sin bok ”Walking Among Giants”.

Den 13 november åker Jessica till USA, först till Wisconsin och därefter till Bobby Wood i Nashville. Under sin vistelse i Wisconsin är hon inbjuden att bo hemma hos sin goda väninna Lea Jane Berinati. Jessica kommer skriva musik med Lea Jane, uppträda och är bokad för intervju av press i Wisconsin. Planen är att släppa en singel våren 2013 och därefter nästa album.

Rulla till toppen