Svenska Amon Amarth till Australien i november

Av Redaktionen
Aug 26th, 2009
1 kommentar
638 Views
Amon Amarth

Amon Amarth

Vikinga-dödsmetallbandet Amon Amarth från Stockholm har haft stora internationella framgångar de senaste åren och har turnerat flitigt i både Europa och Nordamerika. I slutet av november är det nu också dags för en turné i Australien. Det blir totalt fyra spelningar i städerna Perth, Brisbane, Melbourne och Sydney.

Amon Amarth bildades i början av 90-talet och släppte i september förra året sitt sjunde album “Twilight of the Thunder God” via det amerikanska skivbolaget Metal Blade Records. På albumet gästar flera stora namn från metalvärlden såsom L-G Petrov från Entombed, Roope Latvala från Children of Bodom och det finska cellobandet Apocalyptica.

Ett svar till “Svenska Amon Amarth till Australien i november”

  1. […] Som vi tidigare rapporterat så kommer det svenska dödsmetallbandet Amon Amarth att genomföra en turné i Australien i slutet av november. Efter det har det nu bokats in två datum i Indonesien och Taiwan. Den 1 december kommer bandet att spela på Pantai Karnaval Ancol i Jakarta och den 3 december på Young Lion Culture Center i Taiwans huvustad Taipei. […]