Sven Zetterberg skriver på för Goatbridge

sven-zetterbergGoatbridge har slutit ett bokningsavtal med soul- och blueslegenden Sven Zetterberg som just nu är aktuell med albumet Grounded in Reality.

Sveriges ohotade soul- och blueskung Sven Zetterberg har precis släppt sitt sjunde album Grounded in Reality (Borderline/Border) och mottagandet från både recensenter och skivköpare har varit mycket varmt. Bland annat har albumet nått en topplacering på den sammanställda recensionssidan kritiker.se, där den ligger i toppskiktet vid sidan av artister som Bruce Springsteen, Robyn och Kanye West.

På det nya albumet backas Sven upp av kompbandet The Beat from Palookaville, och denna utmärkta grupp måste absolut tillskrivas en del av äran till det tidlösa soundet på Grounded in Reality. Det är även denna svängiga och soulfyllda orkester som kompar Sven under sommarens konserter och festivaler.

Värt att nämna är att Palookavilles gitarrist Anders Lewén både producerat och varit medkompositör på den nya plattan. Kalla det soul, kalla det blues, kalla det roots. Vi nöjer oss med att konstatera att Sven Zetterberg aldrig låtit bättre.

Rulla till toppen