Surfa gratis på Siesta!-festivalen

Sparbanken 1826 vill vara där de många människorna är. Siesta! i Hässleholm är en festival som varje år besöks av ca 10000 glada personer från allt mellan 13-60 år. Därför bjuder banken på trådlös tillgång till Internet på Siesta!. Via Internet och Mobilbanken kan man ha full koll på sin ekonomi mitt under pågående konserter eller mellan tälten på campingen.

Kulturföreningen Markan har genom en fast och långsiktig planering bildat en grogrund för ungdomar att kunna engagera sig i olika verksamheter, samt genom framförallt musikfestivalen Siesta! sått ett frö till att helt enkelt vara stolt för sin egen hembygd. Siesta! är ett arrangemang som på riktigt kan få ungdomar att tänka sig en framtid i Hässleholm.

Siesta! är ett av många sommararrangemang som får ekonomiskt stöd av Sparbanken 1826.

Siesta! rimmar väl med bankens värderingar och därför känns det naturligt att vi är med och bidrar till att människor från olika generationer och kulturer möts, säger Maths Malmström, Marknadschef i Sparbanken 1826.

Sparbanken 1826 vill vara där de många människorna är och då Siesta! lockar tusentals besökare har banken satt upp en gratis surfzon på både festival- och campingområdet under festivalen. Mobilbanken är en internetbank anpassad för mobiltelefoner och ger kunderna möjlighet att hantera sina bankärenden via mobilen.

Genom att bjuda på trådlöst Internet öppnar vi upp möjlighet för besökarna att kommunicera med omvärlden. Med Mobilbanken kan man sedan ha full koll på sin ekonomi, även mitt upp i en konsert, fortsätter Maths Malmström.

Sparbanken 1826 kommer även inom kort att erbjuda iPhone-användare en applikation via App Store och planer finns även för en applikation till Androidtelefoner.

Undersökningar visar att iPhone-användarna är de som är föregångare av mobila tjänster och därför känns det lite extra att snart kunna lansera en Sparbanken 1826-app, avslutar Maths Malmström.

Siesta! har vuxet och blivit en musikfestival av stor karaktär. Festivalen besöks varje år av ca 7000 glada personer från allt mellan 13-60 år. Med gräddan av Sveriges artistelit blandat med lokala förmågor och kryddat med internationella storheter får man Hässleholm till att gunga under tre dagar. Siesta! Festivalen har funnits sen 2003 och har gått av stapeln sista helgen i maj. Festivalen arrangeras av Kulturföreningen Markan, som är en ideell förening och har funnits sedan 1989.

Siesta! 2010 äger rum 27-29 maj i Hässleholmwww.siestafestivalen.se.

Rulla till toppen