Supralunar släpper ny video

Det är 2012 men med ett ben i 70-talet. Det är energisk och varierad hård rock med massor av stämsång. Det är vad du skulle få om du skickade Foo Fighters tillbaka i tiden utklädda till The Sweet. DET ÄR SUPRALUNAR!

Trion Supralunar från Stockholm släpper 29/11-2012 en video till låten “People Like Us” som ett smakprov från den kommande fullängdsdebuten som är färdigmixad.

Supralunar gick till final i en musikvideotävling där vinnaren fick en “professionell” video producerad. När vinstlotten gick till ett annat band så var det bara att göra videon själva istället. Med en stenhård planering, ett gäng vänner som crew och goda mackor och fika samt enorm tur med vädret genomfördes inspelningen av videon under 7 timmar i oktober. Manus är skrivet att Petri Tuulik och regi, foto och redigering av Andreas Rolfer. Medverkar i videon gör även Clas Gustavsson från blueslegedarerna Baba Blues.

I väntan på fullängdaren finns EPn “Unzip To Rock!” på Spotify och andra digitala medier. EPn släpptes tidigare under 2012.

Scroll to Top