Suede till Stockholm i december

Av Redaktionen
Jul 6th, 2010
0 Kommentarer
393 Views

suedeSuede var för en hel generation och fler än så det som definierade och gav någon slags poäng till nittiotalet; i detta årtionde som är höljt i en dimma av ytlighet bestämde Suede pulsens takt och skrev odödliga epos i popformat. Bandet hade allt som klichéfullt platsar inom sex, droger och rock n rollens elyssium och få var det som inte hade gett sin ena hand för att få vara en fluga på väggen backstage eller på hotellet.

2003 bromsade tåget halt och Suede tyckte sig ha gjort sitt. Efter ett årtionde som ett av världens mest inflytelserika band lade medlemmarna ner instrumenten och bandet i graven… Tills nu det vill säga! Tidigt i år annonserades det ut att Suede skulle ställa sig på scenen en gång till. En gång för kampen mot cancer. Biljetterna tog i princip slut innan de släpptes och priserna på ebay sköt i höjden. När Brett Anderson tillsammans med resten av Suede stegade in på scenen på Royal Albert Hall så var det som tiden slungats bakåt och världen bjöds på en show sedan dess idel hyllats. Lika passionerade och lustfyllda som för femton år sedan. Tack tack tack!

Lyckligtvis så bestämde sig Suede att inte låta det ta slut där. Stockholm, vår kära huvfudstad, kan den 1:e december markera med röd penna att ett flertal tusen människor tar semester, sjukskriver sig eller på något annat sätt ser till att inget annat kan gå mellan dem och Suedes spelning på Cirkus. Vi ses längst fram. Ja, längst fram kommer vi alla att stå!

KONSERTDATUM
1 december – Stockholm, Cirkus

Närmare information om Suedes konsert på Cirkus i Stockholm

HEMSIDA
www.suede.co.uk

Kommentering är stängd