Succétrion från Mamma Mia gör krogshow

Succétrion från ”Mamma Mia”! är tillbaka på scenen med den sprakande krogshowen primaDONNOR!

Tre färgstarka och folkkära tjejer med otaliga succéer i bagaget slår sig samman igen för att bjuda på en svängig, sprakande och rolig show när de i april intar scenen på Hamburger Börs i Stockholm i showen ”primaDONNOR”!

Den 24 april är det dags för supertrion från ”Mamma Mia!”:Gunilla Backman, Sussie Eriksson och Charlott Strandberg att inta den anrika scenen på Hamburger Börs i den färgstarka och fartfyllda krogshowen ”primaDONNOR”.

Det blir humor och topplåtar, spektakulära scenkläder, glitter och glamour- allt lyxigt förpackat i en föreställning som bubblar av skratt och glittrar med tre av Sveriges bästa röster:

Gunilla Backman, en av våra största musikalstjärnor som har medverkat i en mängd musikaler både i Sverige, Tyskland och på West End i London. Blev belönad med en Guldmask för Bästa Kvinnliga Huvudroll i just ”Mamma Mia!” och har även haft huvudroller i bl.a ”Les Miserables”, ”Miss Saigon”, ”Sunset Boulevard” och ”Chess”.

Sussie Eriksson, skådespelare, komedienn och sångerska som medverkat i ett flertal musikaler såsom ”Little Shop of Horrors”, Les Miserables”, ”West Side Story” samt ”Cabaret” likväl som hon fått publiken att skratta förtjust i ”c/o Segemyhr”, ”Sing-a-long”, och inte minst i humorsuccén R.E.A på just Hamburger Börs.

Charlott Strandberg, komisk skådespelerska, sångerska, musikalartist och revystjärna som dragit ned skratt och applåder i ”Knäpp Igen” & ”Kolla Klotet” med Povel Ramel, haft kvinnliga huvudrollen som Audrey i ”Little Shop of Horrors” på China, Sally i ”Cabaret” och roliga Miss Hannigan i ”Annie” på Göta Lejon.

Tre temperament med olika klös i stämbanden.
Tre tjejer som slagit alla publikrekord och spelat för över en miljon svenskar när de gjorde huvudrollerna i den svenska uppsättningen av ”Mamma Mia!”.
Kort och gott: Tre tjejer som kan det mesta. När dom tar i från tårna så reser sig håret i nacken. Här behövs inga fläktar, det kommer att bli tornado på scenen ändå. Det blir pop, det blir power, det blir pampigt och party. Girlgroups, ABBA, soul och showlåtar blandat med nyskrivet humormaterial i en fräck scenlösning, ett enastående band, snygga scenkläder designade av Magnus Flobecker – alltsammans iscensatt av regissören Hans Marklund.

Så förbered er på en explosiv och sprakande show, en skrattfest ni sent ska glömma när tre tuffa brudar i lyxförpackning hänför publiken i sin alldeles egna show: ”primaDonnor”!

Premiär 24 april.

Biljettsläpp 15 januari

Showen spelas onsdag-lördag tom 6 juni under våren 2009.

Föreställningen spelas kvällstid kl. 21.30
Hamburger Börs öppnar kl. 18.00

mamma-mia-trion

Scroll to Top