Succé för Isa på iTunes

Svenska stjärnskottet Isa släppte igår sin debutsingel ”Bomb” på iTunes. Låten klättrade under dagen direkt upp till en imponerande 4:e plats.

Facebook kokade av kommentarer kring låten. Ett av de nya Facebookfansen skrev:
”Låt dig bli Bombifierad av Isa!”, när han delat låten ”Bomb”.

”Bomb” – namnet på låten beskriver Isa ganska väl. Hon vet vad hon vill och det smäller när hon arbetar med sin musik. Hon dansar, koreograferar själv och jobbar för att resultatet ska bli fantastiskt.

Ända sedan Isa kunde gå har hon dansat och sjungit. När hon var fem år var hon med i ”Småstjärnorna” på TV4, följt av Talang några år senare där hon sjöng och dansade och tog sig till semifinal efter Charlotte Perellis uttalande om att Isa var Sveriges nästa superstar. Isa har deltagit i många talangtävlingar under åren och den största av dem är Junior Eurovision Song Contest 2011 på SVT.

Dans är det stora intresset utöver musiken. Isa går danslinjen på House of Shapes (Jennie och Benke i Bounce dansskola) och har varit svensk mästare i street dance och tävlat för landslaget. Hon har dansat bakom Bounce och i Lena Philipssons ”Min Drömshow”.

Just nu är Isa i studion och skriver låtar tillsammans med sin producent Marco Rakascan (Sophie Ellis-Bextor) och världslåtskrivarna LP (Rihanna), Quiz & Larossi (Pussycat Dolls, Westlife) och Ina Wroldssen (Britney Spears, Pixie Lott, Shontelle)

Isa har ett mål med sitt artisteri:
Jag vill bli en internationell artist. Jag vill stå på scen! Och visa vem jag är, säger hon.

Isa släpper nu sin första singel med det svenska världsledande digitala skivbolaget X5. ”Bomb” är startskottet på en internationell karriär och visar vem hon är som artist.

Scroll to Top