Street Dogs till Sverige i oktober

street-dogs-civet

Street Dogs är klara för en spelning i Stockholm. Den 15 oktober ser vi den Mike McColgan-ledda punkkvintetten på Brewhouse i Göteborg, den 17 oktober på Göta Källare i Stockholm och den 21 oktober på KB i Malmö. Biljetterna släpps idag.

Street Dogs doftar Joe Strummer, Green Day, Rancid och Turbonegro och de kommer, inte helt oväntat, från streetpunkens huvudstad nummer ett: Boston. I spetsen står Mike McColgan, mannen som hoppade av Dropkick Murphys för att bli brandman men sen ändå inte kunde hålla sig ifrån punken. Idag har Street Dogs fyra album i ryggen, samtliga fyllda med McColgans historier ur riktiga livet. Det senaste, State of Grace, släpptes förra året och om albumet skriver Grooves Carl Thunman: ” State of grace är ett fulländat streetpunkalbum. Det blir inte bättre än så här helt enkelt. Det är inte en tråkig sekund från start till mål.”

Street Dogs får sällskap av fantastiska Civet. Tänk Los Angeles rockscen, tänk fyra tatuerade rock’n’roll-chicks och tänk två album som slår det mesta så är du ganska nära.

I Stockholm öppnar Tysta Mari för Street Dogs och Civet.

Street Dogs skulle ha spelat på West Coast Riots förfest på Debaser under hösten. Tyvärr fick spelningen ställas in, men idag står det klart med nya Sverige-datum för Bostonbandet. I oktober är det dags!

KONSERTINFO:
15.10 Göteborg, Brewhouse
17.10 Stockholm, Göta Källare (Lokal support: Tysta Mari)
21.10 Malmö, KB

BILJETTINFO:
Biljetterna släpptes igår den 17 juni.

Göteborg: Biljetterna kostar 195 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se samt Ticnet, 077-170 70 70 och Ticnet-ombud.

Stockholm: Biljetterna kostar 195 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se samt www.gotakallare.com.

Malmö: Biljetterna kostar 145 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se samt Eventims callcenter 0771-651 000 och ombud. Ingen reservation kommer att ske över telefon utan all försäljning, både via Internet och Callcenter, är direktköp.

Eventims ombud finns listade på LiveNation.se.

Rulla till toppen