Stockholms Stadshus bjuder in allmänheten

Stockholms Stadshus bjuder in allmänheten till en unik fest i Blå hallen och Gyllene salen. Festen är en del av Kulturnatt Stockholm 2013 som äger rum samma dag.

Efterfesterna för Kulturnatt Stockholm brukar alltid vara speciella, men i år blir det något alldeles extra. Det kommer såklart bli musik och dans, men det unika är att få uppleva det i Blå hallen och Gyllene salen. Vi är väldigt glada och stolta över att få göra det här, säger Sara Thorstensson, projektledare Kulturnatt Stockholm.

Det kommer bli en storslagen kväll som arrangeras i samband med att kommunfullmäktige i Stockholm firar 150 år. Musiken under Stadshusets Kulturnatt kommer följa jubileumsårets alla tidsepoker, från 1863 fram till idag. När efterfesten tar över vid 22.30 närmar vi oss nutida musik, Stadshuset byter skepnad och festen börjar på riktigt med dans, lounge och DJ. Festen har öppet till 03.00, vilket är ett historiskt beslut.

Stockholms kulturnatt har på kort tid blivit ett uppskattat kulturarrangemang. I år intar Stadshuset en central roll i kulturnatten eftersom den infaller på stadsfullmäktiges 150-årsdag. På denna jubileumsdag känns det bra att öppna upp Stadshuset med fri entré för alla stockholmare. Festen kommer att bli den roligaste kommunfesten på 150 år, avslutar Stockholms stads kulturborgarråd Madeleine Sjöstedt (FP).

Datum: 20 april 2013
Öppettider: kl 22.30-03.00
Åldersgräns: 18 år

Kulturnatt Stockholm är kvällen då museer, teatrar, gallerier och en mängd andra kulturarrangörer håller öppet med hundratals programpunkter för att ge alla Stockholmare en oförglömlig kväll. Arrangemanget har fri entré och öppet mellan 18.00-24.00. Därefter tar efterfesten vid och förlänger natten till 03.00.

www.kulturnattstockholm.se

Rulla till toppen