Sting till Sverige i sommar

Efter succén med den både av kritiker och publik rosade ”Back To Bass ” 2011-2012 world tour, som inkluderade konserter i Stockholm och Göteborg i februari förra året, kan vi nu meddela att turnén nu kommer att fortsätta den här sommaren och återvänder till Sverige i juli.

Kompositör, sångare, författare, skådespelare och aktivist – Sting föddes i Newcastle, England innan han 1977 flyttade till London för att bilda The Police med Stewart Copeland och Andy Summers. The Police släppte 5 album och belönades med sex Grammys.

Som soloartist har han släppt 13 album. Sting har sålt närmare 100 miljoner skivor med sitt kombinerade arbete med The Police och som soloartist och har belönats med ytterligare 10 Grammys , en Golden Globe, en Emmy samt tre Oscarnomineringar.

Jag är oerhört stolt över att vi kan presentera en fantastisk musiker och artist som Sting på vår scen samma år som Liseberg fyller 90 år. Jag har personligen alltid älskat hans arbete, ända sedan hans tidiga dagar med The Police och nu hans många solohits, säger Per Alexanderson, underhållningschef på Liseberg.

Turnédatum
3 juli – Liseberg, Göteborg
4 juli – Dalhalla, Rättvik

Sting live i Sverige

Scroll to Top