Still Flyin’ till Sverige i mars

still-flyin

“Giddy Californian sunshine indie-pop…Lovely ”NME
“ Brian Wilson-fronted Specials.. it’s party time in America ”The Fly

Bästa allstarsbandet Still Flyin’ återkommer nu till Sverige igen med sitt storband. Okkervil River har omnämnt bandet som ”bäst just nu”.

För att få en känsla av vad det handlar om så tänk dig att du varit på en konsert med Hot Chip , Casiokids och Billie & The Vision på samma scen, med Vampire Weekend kompande på congas. Still Flyin’ är ett band som i grunden spelar en extremt dansorienterad rocksteady, där alla på scenen verkligen ger allt. Och dom är många på scenen, typ 12 – 13 stycken. De skapar dom en studsande svettig enhet av smittande rytmer och glädje och spelar dansmusik för en storpublik. En del minns säkert de legendariska spelningarna på Emmaboda & Malmöfestivalen för ett par år sedan….

San Francisco-baserade bandet/musikkollektivet Still Flyin’ bildades i slutet av år 2004 av singer/songwritern Sean Rawls . Bland det stora antalet medlemmar finns bland andra Gabe Saucedo och Lizeth Santos från Red Pony Clock , Tara Shackell och Isobel Knowles från Architecture in Helsinki , Josephine Olausson från Love is All . Numera är det signade på Moshi Moshi.

Konsertdatum:
3 mars – Stockholm, Debaser Slussen /Send in the Clowns
4 mars – Malmö, Debaser Malmö

Närmare information om spelningarna samt biljetter hittar ni här.

Scroll to Top