Steel Panthers nya album snart ute!

Sunset Strips hetaste exportvara, Steel Panther, är tillbaka och presenterar sin tredje fullängdare ”All You Can Eat”. Mästerverket som består av tolv spår når butik 2 april (1 april i USA) och släpps på Open E Records via Kobalt Label Services. Albumet kommer även vara tillgängligt för förhandsbokning på alla digitala butiker från och med 14 januari.

Från det första riffet på öppningsspåret ”Pussywhipped” till det sista ackorden på avslutande ”She’s On The Rag” står det klart att Steel Panther är tillbaka bättre än någonsin. Låtar som ”Gloryhole”, ”Gangbang At The Old Folks Home” och ”BSV” ger alla prov på Steel Panthers musikaliska talang och förmåga att skriva oförglömliga texter.

Bandet, bestående av sångaren Michael Starr, Satchel på gitarr, Lexxi Foxx på bas och Stix Zadinia på trummor, har gjort sig ett namn som en av de mest underhållande akterna i genren. Debutsingeln ”Party Like Tomorrow Is The End Of The World” släpptes i november och har sedan dess nått över 600,000 views på Youtube och gått varm här hemma på Bandit. Videon är regisserad av Rob Riggle (21 Jump Street, The Other Guy, The Daily Show) och gästas av en rad eminenta personligheter; allt från Breaking Bad-skådespelaren RJ Mitte till N’Syncs Joey Fatone, Jackass-stjärnan Steve O och Limp Bizkits Wes Borland. Se den här: http://smarturl.it/sppartyvd

1.Pussywhipped
2. Party Like Tomorrow Is The End Of The World
3. Gloryhole
4. Bukkake Tears
5. Gangbang At The Old Folks Home
6. Ten Strikes You’re Out
7. The Burden Of Being Wonderful
8. [email protected]#king My Heart In The Ass
9. BVS
10. You’re Beautiful When You Don’t Talk
11. If I Was The King
12. She’s On The Rag

Steel Panther förvaltar stolt arvet från Spinal Tap och driver inte skickligt bara med sig själva, utan med hela hårdrocksgenren. Bandet byggde upp sitt rykte och fanbase genom att agera ”husband” på The Viper Room i LA, varje måndag, i tolv års tid. De gjorde sig kända för att locka dit hårdrockseliten som gästartister, för att sedan häckla dem. Steven Tyler (Aerosmith), Corey Taylor (Slipknot), Paul Stanley (KISS), Vince Neil (Mötley Crüe) och Matt Sorum (GnR, Velvet Revolver) är bara några av de rockstjärnor som gästat Steel Panther på scen.

I februari ger sig bandet ut på en heltäckande europaturné. De når Sverige för två spelningar. Först rockar de Trädgårn’ i Göteborg, den 15 februari, för att sedan demolera Münchenbryggeriet i Stockholm den 16 februari. Missa inte det.

http://www.steelpantherrocks.com

Scroll to Top