Steel Panther släpper nytt album

Los Angeles-baserade hårdrocksbandet Steel Panther signar med Kobalt Label Services och släpper i vår sitt tredje studioalbum ”All You Can Eat”.

Steel Panther förvaltar stolt arvet från Spinal Tap och driver inte skickligt bara med sig själva, utan med hela hårdrocksgenren. Bandet byggde upp sitt rykte och fanbase genom att agera ”husband” på The Viper Room i LA, varje måndag, i tolv års tid. De gjorde sig kända för att locka dit hårdrockseliten som gästartister, för att sedan häckla dem. Steven Tyler (Aerosmith), Corey Taylor (Slipknot), Paul Stanley (KISS), Vince Neil (Mötley Crüe) och Matt Sorum (GnR, Velvet Revolver) är bara några av de rockstjärnor som gästat Steel Panther på scen.

De har sedan de släppte debuten ”Feel The Steel” 2009 turnerat som förband till Mötley Crüe & Def Leppard i England, öppnat för Guns N’ Roses på The Forum i Los Angeles och spelat på Sweden Rock Festival (2010).

”All You Can Eat”, som släpps i april 2014, blir bandets tredje album och som vanligt rör sig både texterna och den nya videon kring djupt politiskt inkorrekta ämnen! Steel Panther håller fanan högt och fortsätter oförtrutet förolämpa alla i lika måtta! Trots den uppenbara humorn så visar de dock med all önskvärd tydlighet att de är ett tight och skickligt band som utan problem klarar av att inte bara behålla, utan bygga på, sin fanbase.

Nu presenterar man den första singeln ”Party Like Tomorrow Is The End Of The World” med en tillhörande video. Videon är regisserad av Rob Riggle (21 Jump Street, The Other Guy, The Daily Show), och den gästas av en rad eminenta personligheter; allt från Breaking Bad-skådespelaren RJ Mitte till N’Syncs Joey Fatone, Jackass-stjärnan Steve O och Limp Bizkits Wes Borland.

Se videon till ”Party Like Tomorrow Is The End Of The World” nedan.

Steel Panther live är en unik totalupplevelse! I februari 2014 ger sig bandet ut på en heltäckande europaturné. De når Sverige för två spelningar. Först rockar de Trädgår’n i Göteborg, den 15 februari, för att sedan demolera Münchenbryggeriet i Stockholm den 16 februari.

Scroll to Top