SoundCloud uppmärksammas på SIME

Av Redaktionen
Nov 19th, 2011
0 Kommentarer
537 Views

sime-stockholm-logga

SIME Awards fortsätter traditionen att uppmärksamma de mest framträdande prestationerna inom den digitala sfären. Årets pristagare tog emot utmärkelsen inför ett fullsatt Café Opera.

SIME Grand Prize, gick till musiktjänsten SoundCloud och grundarna Eric Wahlforss och Alexander Ljung för att de gått i bräschen inom sitt område, inspirerat och satt avtryck på den digitala arenan med motiveringen:

”SoundCloud är ett fulländat globalt och socialt ljudnav för experiment, innovation och laboration. I framtiden kommer det enda ljud som saknas på SoundCloud att vara tystnaden själv.”

Juryn för SIME Awards 2011 bestod av Sofia Svanteson, grundare och styrelsemedlem av Ocean Observations, Joakim Jardenberg, vd och grundare av Mindpark, Thérèse Mannheimer, grundare av Lissly och entreprenören Johan Jörgensen. I juryn satt också Anna Lindgren, som grundat Tasteline.com och Ola Ahlvarsson, vd och en av grundarna av Result och SIME.

SIME är norra Europas största event om Internet och digitala möjligheter med årliga konferenser i Wien, Amsterdam, Barcelona, Helsingfors and Stockholm.

Här samlas inspirerande företagsledare, marknadsförare, entreprenörer och hängivna entusiaster från olika delar av världen. SIME handlar om hur digitala möjligheter kan skapa nya affärer, en bättre värld och om att ha roligt!

Kommentering är stängd