Sonisphere till Sverige även nästa år

Av Redaktionen
Dec 9th, 2009
3 Kommentarer
568 Views

Som vi berättade igår så återkommer den internationella festivalen Sonisphere till Europa nästa år. Idag står det också klart att det blir en rad nya städer som får besök av festivalen. Metallica, Slayer, Anthrax och Mastodon bekräftades idag för Sonisphere i Polen som kommer att äga rum den 16 juni 2010 på Bemowo Airport i huvudstaden Warszawa.

Samtidigt har övriga festivaldatum presenterats och vi i Sverige kan glädja åt oss att Sonisphere kommer till Stockholm den 7 augusti nästa år. Årets svenska upplaga ägde som bekant rum i Hultsfred men den flyttas nu alltså till huvudstaden. Övriga festivaler 2010 äger rum i Knebworth (Storbritannien), Prag, Zürich, Sofia, Aten, Bukarest, Istanbul, Barcelona och Pori (Björneborg).

3 Svar till “Sonisphere till Sverige även nästa år”

  1. Oskar skriver:

    Var i stockholm kommer festivalen äga rum?

  2. Redaktionen skriver:

    Det har ännu inte avslöjats. Vi kommer att berätta mer framöver när fler detaljer är klara.

  3. […] Igår berättade vi att den internationella hårdrocksfestivalen Sonisphere återvänder till Sverige även nästa år. Idag har de första banden avslöjats och precis som vi tidigare meddelat så blev det som förväntat legendariska Iron Maiden som är huvudakt även i vårt land. […]