Sonic Syndicate förband till Takida

sonic-syndicate-2009

Takidas höstturné- Nu dubbelt så bra! Anledningen? Falkenbergs-bandet Sonic Syndicate klara som förband.

November är Takidas månad, det är månaden när de sprider magi runt om i landet med sin efterlängtade turné. Trycket på biljetter är lika självklart som att senaste skivan ”The Darker Instinct” redan sålt guld. Med sig på turnén har de den perfekta blandningen mellan metal och hardcore nämligen Sonic Syndicate.

För er som av någon outgrundlig anledning missat Sonic Syndicate är det på tiden att upptäcka sextetten från Falkenberg som haft, minst sagt, en raketkarriär de senaste åren. Resan från lokala talangjakter till utsålda USA-konserter tillsammans med miljonsäljande Nightwish säger allt.

Senast Sonic Syndicate spelade i Stockholm var det inför ett slutsålt Klubben. Och nu väntar alltså nio spelningar med Takida runt om i Sverige. Dessa spelningar är de allra första i Sverige med Sonic Syndicates nya sångare, britten Nathan J Biggs.

Sonic Syndicate är just nu aktuella med nya singeln ”Burn This City”. Helt klart har de höjt ribban rejält och bandet upplevs hungrigare än någonsin. Detta innebär en självklar succé!
Är du nyfiken på nya singeln och att få en glimt av nya sångaren Nathan, kolla då in videon till ”Burn This City” längre ner.

Höstens nio efterlängtade spelningar äger rum på scener som Hovet och Lisebergshallen, där Sonic Syndicates adrenalin kommer smitta av sig och Takidas energiska rockriff och storslagna melodier får det utrymme de förtjänar. Faktum är att allsången kommer att ge både band och publik gåshud.

Hemsidor:
www.takidamusic.com
www.myspace.com/takidamusic
www.sonicsyndicate.com
www.myspace.com/sonicsyndicate

Speldatum:
FREDAG 13 NOVEMBER – SPORTHALLEN, SUNDSVALL
LÖRDAG 14 NOVEMBER – IDUN FOLKETS HUS, UMEÅ
TORSDAG 19 NOVEMBER – SPORTHALLEN, LINKÖPING
FREDAG 20 NOVEMBER – NÖJESFABRIKEN, KARLSTAD
LÖRDAG 21 NOVEMBER – CONVENTUM CONGRESS, ÖREBRO
TORSDAG 26 NOVEMBER – LISEBERGSHALLEN, GÖTEBORG
FREDAG 27 NOVEMBER – BALTISKA HALLEN, MALMÖ
LÖRDAG 28 NOVEMBER – HOVET, STOCKHOLM
FREDAG 4 DECEMBER – FOLKETS PARK, HUSKVARNA (Utan Sonic Syndicate)*

Ytterligare information om spelningarna samt biljetter hittar du här.

Scroll to Top