Somersault minifestival på Café Opera i helgen

dance-and-forget

Antonia von Euler Chelpin låter meddela följande:

”Tillsammans med mina vänner från Young Investors, ett nätverk för socialt entreprenörskap, organiserar jag en minimusikfestival. Vi har bestämt oss att visa stockholmarna att det går att göra en god sak och samtidigt ha kul. Somersault, som minifestivalen heter, är den perfekta lösning för alla entusiastiska musikälskare som vill hylla den underbara sommaren vi haft i år och samtidigt göra världen lite vackrare!

Under en kväll tonsätter fyra Stockholmsartister vår minifestival för att påminna oss alla om att det går att förändra världen genom att dansa och sjunga. Vi är unga och panka och tycker välgörenhet är osexigt men vi vill förändra. Att ta sig till Café Opera den 22 augusti kan ju alla musikälskare göra. Klockan 21:00 börjar dj-duon Herzschmerz vända plattor efter det drar stans tuffaste tjej Elsa igång rappandet, följt av rnb-drottningen Beldina, burlesktruppen The Knicker Kittens, sjumannabandet Dance and Forget och natten avslutas med ytterligare ett härligt dj-duon Hertzschmerz set.

Som sagt tycker vi väldigt mycket om musiknyheter och skulle vara superglada om ni kunde komma och tipsa era läsare om festivalen. Tillsammans kan vi göra världen vackrare och lämna insamlingsbössorna hemma. Ta en till öl och hänge dig kvällen för hur svår huvudvärken än må vara dagen därpå, glöm inte att du gjorde det för världen. Vi kallar det festivala med gott samvete.

Låt oss slå kullerbyttor tillsammans!

Hoppas vi ses på Café Opera på söndag! Entré på 150 kr går till att rädda världen :)”

Pengarna från entréintäkterna går till en organisationen som heter Hungerprojektet vilken försöker avskaffa hunger och fattigdom genom att väcka lokal entreprenörsanda.

Rulla till toppen