Smash Into Pieces skriver på för Hagenburg

Örebrobandet SMASH INTO PIECES har tecknat avtal med Hagenburg om management-representation.

Bandet har haft ett händelserikt år där de bl.a. blev utsedda till ”Årets Genombrott” på Bandit Rock Awards och vann ”Millencolin Music Prize”. Detta hände när bandet endast hade släppt första singeln ”Colder” efter att ha skrivit på skivkontrakt med Gain / Sony Music.

Den 10:e maj släpptes SMASH INTO PIECES debutalbum ”Unbreakable” och bandet är nu ute på en nordisk turné på ca 50 datum.

”Hagenburg var vårt förstahandsval när vi började se oss om efter management och vi är glada att kunna inleda ett samarbete. Många nya dörrar har öppnats för oss och mycket hårt arbete väntar så det känns tryggt att få med oss en galen finne som vägvisare!”Isak Snow, SMASH INTO PIECES.

”SMASH INTO PIECES har på egen hand tagit dom livsviktiga första stegen med bravur och lyckats på alla plan, nu är tiden mogen för att växla upp, koppla på 4-hjulsdriften och turbon, jag hoppas att vår verktygslåda kommer till nytta för att åstadkomma detta”Petri H. Lundén, Hagenburg Management.

Hagenburg är Nordens största management med klienter som Europe, The Cardigans, Peter LeMarc, Neverstore, Anette Olzon m.fl.

Scroll to Top