Slutet för Oasis?

Av Redaktionen
Aug 29th, 2009
1 kommentar
506 Views
Oasis bandfoto

Oasis bandfoto

Den brittiska popsuccén Oasis kan ha splittrats för gott. Mitt under pågående europaturné så har gitarristen Noel Gallagher meddelat på bandets hemsida att han “med stor sorg men också stor lättnad lämnar Oasis ikväll”. Han skriver också “Folk kommer att skriva och säga vad de tycker, men jag kan helt enkelt inte fortsätta jobba med Liam en dag till”.

Igår kväll skulle Oasis ha spelat i Paris men spelningen ställdes in liksom sannolikt de kommande dagnarnas konserter i Konstanz och Milano.

Oasis har splittrats tidigare på grund av konflikterna mellan brödraparet men frågan är om det inte är för gott denna gången. Bandet bildades i Manchester i England 1991 och har sålt mer än 50 miljoner album världen över.

Ett svar till “Slutet för Oasis?”

  1. […] Som vi tidigare rapporterat så verkar det som att det oerhört framgångsrika brittiska popbandet Oasis nu har lösts upp för gott. Nu har det tvistande brödraparet Liam och Noel Gallagher avslöjat sina kommande planer. Noel har redan tidigare bekräftat att han kommer att påbörja en solokarriär och nu uppges att frontmannen Liam kommer att starta ett helt nytt band. […]