Slipknots basist hittad död

Av Redaktionen
Maj 24th, 2010
1 kommentar
1002 Views

paul-gray-slipknotDet framgångsrika och kritikerrosade amerikanska metalbandet Slipknots basist Paul Dedrick Gray hittades död idag på ett lokalt hotell i hemstaten Iowa. Enligt polisen fanns det inga tecken på brott även om vittnen har berättat att de sett föremål från hotellet bäras ut. Detta leder tankarna till en överdos då Gray tidigare ertappats narkotikapåverkad. Han blev 38 år gammal.

Paul Gray föddes i Los Angeles men flyttade senare i livet till Des Moines i Iowa. Sedan två år tillbaka är han gift med Brenna Paul från den alternativa porrsajten GodsGirls och i december i år lät han meddela på sin MySpace-sida att paret väntade sitt första barn.

“Jag är den lyckligaste mannen på jorden – bokstavligen! Det här har varit den bästa julen jag någonsin haft!”, skrev han då.

I april i år ersatte Gray Megadeths återvändande basist David Ellefson i supergruppen Hail! där han spelade tillsammans med bland andra sångaren Tim “Ripper” Owens (Beyond Fear, Yngwie Malmsteen, Judas Priest, Iced Earth) och gitarristen Andreas Kisser från Sepultura.

Ett svar till “Slipknots basist hittad död”

  1. […] Secrecy”. I en ny intervju tillfrågades han om Slipknots framtid i kölvattnet av basisten Paul Grays död i våras. Han säger där att det är för tidigt att tala om allt och att han är borta. Enligt […]