Skid Row och Obituary till Rockweekend

skid-row-2010

De amerikanska banden Skid Row och Obituary är de senaste bekräftade artisterna till årets upplaga av den populära hårdrocksfestivalen Rockweekend vilken äger rum den 8-10 juli på Moheds flygfält utanför Söderhamn.

— SKID ROW(us)
Med över 20 miljoner sålda album och hits som ”18 and life”, ”I remember you”, ”Wasted time”, ”Slave to the grind” och ”Youth gone wild” kan vi garantera en riktigt mäktig konsert i den ljumma sommarnatten när det Amerikanska bandet Skid Row besöker flygfältet i Mohed för 3-års jubileumet av Rockweekend!

Skid Row slog igenom stort 1989 med sitt självbetitlade debutalbum som sålde 5 x platina bara i USA, när sedan ”Slave To The Grind” släpptes 1992 debuterade den på första platsen på Billboardlistan, det första heavy metal/hårdrocksband som någonsin lyckats med detta!
När bandet senaste spelade i Sverige 2007 gjorde de stor succé på SRF, i sommar är det publiken på Rockweekend som får uppleva detta fantastiska liveband!

Detta är bandets enda Sverigespelning under juni/juli/augusti.

OBITUARY(us)
Obituary från Tampa, Florida räknas som pionjärer inom death metal och är det femte bäst säljande death metal-bandet genom tiderna. Senast de besökte Sverige var 2006 och nu kommer de tillbaka för en exklusiv spelning på Rockweekend i Söderhamn med sin brutala metal!

Klara band sedan tidigare är bland annat:
TWISTED SISTER
DEEP PURPLE
SAXON
SEPULTURA
DANGER DANGER
OVER THE RAINBOW
PAUL DIANNO
ELECTRIC BOYS
BONAFIDE
ABRAMIS BRAMA
THE MURDER OF MY SWEET
ASTRAL DOORS
LIONS SHARE
MAMA KIN
DAWN OF SILENCE

Rulla till toppen