Simple Minds till Stockholm i november

simple-minds

Glasvegas i all ära, men låt oss snacka tungviktare en stund. Simple Minds, Skottlands mest framgångsrika band genom tiderna, kommer till Sverige den 23 november. Biljetterna släpps den 25 augusti.

Simple Minds bildades i Skottland 1978 och deras första skiva, ”Life In A Day”, firar i år 30-årsjubileum. Sedan dess har mycket hänt för Jim Carr och Simple Minds. Femton album, ett gäng världsturnéer och ett antal listettor i både Storbritannien och USA, till exempel.

Med superhits som ”Don’t You (Forget About Me)”, ”Alive and Kicking” och ”Belfast Child” i bagaget har de etablerat sig som ett av de viktigaste namnen på rockhistoriens karta. Tidigare i år släpptes bandets 15:e fullängdsalbum ”Graffiti Soul”, ett album som enligt bandet bearbetar teman som att lämna och komma tillbaka, resor och det stora sökandet.

Senast Simple Minds besökte Sverige var 2006 med turnén Black & White. Snart är det dags igen. Den 23 november står Skottlands genom tiderna mest framgångsrika band på Solnahallens scen. Den 25 augusti släpps biljetterna.

Mer information på www.simpleminds.com samt Livenation.se.

Biljettinformation:
23.11 Solnahallen, Stockholm

Biljetterna släpps den 25 augusti, kostar 450 plus förköpsavgift och säljs via säljs via LiveNation.se, www.eventim.se, Eventim-ombud & callcenter 0771-651 000.

Scroll to Top