Shinedown till Stockholm i november

shinedown

Sist vi såg Shinedown i Sverige var när de tog emot priset som Best Breakthrough Act på Bandit Rock Awards i början av året. Dessförinnan öppnade de för Disturbed på ett totalt utsålt Arenan. I november återvänder de till Sverige för en egen konsert på Tyrol i Stockholm. Den 22 november är det dags. Biljetterna släpps den 31 juli.

Trots miljontals sålda plattor har Shinedown länge varit ett av de där banden som det pratats om så mycket mer utanför Sveriges gränser än innanför. Men genom Bandits flitiga spelande, genom bandets genuint galna liveshower på svensk mark och genom riktigt, riktigt bra alternativ rock har snacket om bandet nu, helt välförtjänt, startat även här i Skandinavien. För ska man se rock live ska man se Shinedown.

Senaste albumet, The Sound Of Madness, är ett storslaget opus producerat av självaste Rob Cavallo (Green Day, Kid Rock, My Chemical Romance). Samtliga singlar från albumet, och faktiskt från bandets hela karriär, har dessutom lyckats med att placera på en topplista.

I januari i år vann Shinedown pris på Bandit Rock Awards för Best International Breakthrough Act. I november ser vi dem äntligen i Sverige igen.

Lyssna på Shinedown: www.myspace.com/shinedown

Konsertinfo:
22.11 Stockholm, Tyrol

Biljettinfo:
Biljetterna släpps den 31 juli, kostar 260 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Eventims callcenter 0771-651 000 och ombud samt www.eventim.se. Ingen reservation kommer att ske över telefon utan all försäljning, både via Internet och Callcenter, är direktköp.

Eventims ombud finns listade på LiveNation.se.

Rulla till toppen