She & Him till Sverige i maj

she-and-him

I She & Him gör Zooey Deschanel och Matt Ward sommarvarm, musikaliskt förfinad pop. Tillsammans lyckas de leta sig in i de mörkaste av vrår och tvinga fram små leenden hos de mest svårflörtade. She & Him är en enda lång lekfull pop-parad. De är ditt soundtrack för en varm, galen och vild kväll då ni äntligen håller varandra i handen för första gången. Med en tidlös kvalité har det kreativa paret lyckats fånga både kritiker och publik. She & Him låter femtiotalets och tidiga sextiotalets sockersöta poplåtar influera deras romantiska men positiva och tårdrypande musik.

Duon uppstod efter ett flyktigt samarbete under 2008 och har nu utvecklats till ett stadigt turnerande band. Deschanel hade skrivit låtar och lagt på hög under flera år tills hon träffade Ward och de började samarbeta. Vare sig det är en ny trend för amerikanska skådespelerskor att ge sig på en musikkarriär eller inte, så är det i Zooey Deschanels fall som att hitta hem. Det kan ju vara så att Zooeys man, Ben Gibbard från Death cab for cutie , haft något med inspirationen att göra.

Kombinationen av talangfulla Matt Ward och mystiskt karismatiska Zooey är sinnebilden av pop-perfektion. Drömskt, vackert, skirt och bitterljuvt. Sommaren kommer snart. She & Him är vägen dit.

KONSERTDATUM
3 maj – Stockholm, Kägelbanan
4 maj – Oslo, John Dee

Närmare information om Sverige-spelningen samt biljetter hittar du här.

HEMSIDA
www.sheandhim.com

Scroll to Top