Shaggy släpper nytt album

Shaggy är tillbaka! Grammyvinnaren och en av Jamaicas absolut största musikexporter har varit aktiv i över 20 år nu och har otaliga hits ute som toppat listor världen runt. Några av de främsta är så klart oförglömliga låtar såsom ”Oh Carolina”, ”Boombastic”, ”It Wasn´t Me” och ”Angel”. Detta, hans 11:e album i raden, ser ut att kunna bli ett av de mer kommersiella på väldigt länge.

På första singeln gör han en helt fantastisk cover på klassikern ”Girls Just Want To Have Fun” i gott sällskap av R&B/Hip-Hop artisten Eve (mest känd för sin duett ”Let Me Blow Ya Mind” med Gwen Stefani från No Doubt och ”Gangsta Lovin” tillsammans med Alicia Keys) som redan nu klättrar på listor runt hela Europa. Expressen hade exklusiv premiärvisning på videon som du nu kan se nedan.

På singel nr 2 från albumet (”Dame”) gästas han av kommande stjärnskottet Kat Deluna. Övriga gäster på plattan är reggae-artisterna Jahcoustix, Assassin aka Agent Sasco och Tarrus Riley. Detta är ett album som fullkomligt kommer att spotta ur sig singlar och vara aktuellt ända fram till nästa sommar och kunna sprida sol, värme och fest med stort f under de mörka vintermånaderna!
Albumet är modernt, dansant och väldigt pop-orienterat utan att tappa Shaggys naturliga rötter i reggae och dancehall.

Singeln ”Girls Just Want To Have Fun” släpps den 24/9 och albumet “Rise” den 1/10.

Rulla till toppen