Serj Tankian till Göteborg i augusti

serj-tankian

Den 9 augusti besöker ikonen Serj Tankian Göteborg för en exklusiv Sverigekonsert på Trädgårn. Förstärkt av symfoniker från Göteborg på violin, cello och blås, kommer han stå för en storslagen rockkonsert, långt utöver det vanliga. Biljetterna släpps den 12 maj.

Med System of a Down blev han under 00-talet en av rockvärldens mest välkända frontmän. Lika okonventionell i sina åsikter som unik som sångare ledde han det Grammy-belönade bandet till ett eget imperium. Genombrottsskivan ”Toxicity” från 2001 sålda bara den i otroliga 12 miljoner exemplar.

För några år sedan lades bandet vilande och Serj Tankian började istället fokusera på en solodebut. Resultat blev ”Elect The Dead” från 2007, som visade hans musikaliska storhet och styrka, även på helt egna ben. Ett mästerverk producerat av honom själv och som togs emot med hyllningar världen över.

I mars släpptes ”Elect the Dead Symphony”. En storslagen liveskiva där han tillsammans med Aucklands symfoniorkester ger nytt ljus till solodebuten.

När Serj Tankian i sommar kommer till Sverige är det tillsammans med ett band förstärkt av blås och stråksektion. Räkna med en magisk afton tillsammans med en stor rockikon!

Hemsida: www.serjtankian.com

Speldatum:
9 AUGUSTI – TRÄDGÅRN, GÖTEBORG

Närmare information om Serj Tankians konsert i Göteborg

Scroll to Top