September förband till Backstreet Boys

september

September (eller Petra Marklund som hon egentligen heter) som senaste veckan turnerat i USA kommer till Stockholm där hon den 4 december supportar inga mindre än Backstreet Boys på Hovet.

September är en av Sveriges främsta musikexporter som har precis allt som behövs för att äga en scen. Hon har alltid varit omringad av lysande musiker, fantastiska och inspirerande dansare men framförallt av den karisma hon besitter som når ut i vilken arena som helst. Att September är en otroligt begåvad sångerska är ingen nyhet, men det är när hon även får lysa genom dansen som magin skapas. Att hon utöver allt detta även designar men framförallt stylar scenkreationerna som hon, hennes musiker och dansare använder gör hela saken ännu bättre. Multitalang är nog det minsta man kan säga om henne.

September har hunnit turnera i länder som Ryssland, Kanada, USA, England och Australien. Samtidigt har hon fortsatt att jobba med de svenska låtskrivarna och producenterna Jonas van der Burg, Niclas van der Burg och Anoo Bhagavan.

Backstreet Boys har genom åren också samarbetat med en rad svenska låtskrivare och producenter så som legendariska Denniz Pop, hitmakaren Max Martin, men också Kristian Lundin, Alexander Kronlund och briljanta Shellback. Detta i kombination med att Backstreet Boys har en publik i Sverige som alltid visat sin kärlek till bandet oavsett omständigheter gör att Sverige har en särskild plats i bandets hjärta.

Därför lär det bli en konsert utöver det vanliga när Backstreet Boys spelar på Hovet i Stockholm den 4 december. Förutom sitt nya album med samma namn som turnén, ”This Is Us” har de alla självklara popklassiker från nittiotalet- som skapade hysteri världen över- med sig i bagaget. Du kan alltså räkna med finstämda ballader och koreografier som tar dig med på en nostalgitripp till musikvideons storhetstid.

Vi ses den 4:e!

Hemsidor:
www.backstreetboys.com
www.myspace.com/backstreetboys
www.septembermusic.se
www.myspace.com/septemberinorbit

Speldatum:
FREDAG 4 DECEMBER – HOVET STOCKHOLM

Ytterligare information om spelningen samt biljetter hittar du här.

Scroll to Top