Sebastian Karlsson på turné i vår

sebastian-karlsson

Sebastian Karlsson följer nu upp sina tidigare två guldsäljande album: Sebastian och The Vintage Virgin med en tredje fullängdare. Precis som tidigare har Sebastian samskrivit med låtskrivaren och producenten Peter Kvint men med på nya skivan finns även låtar som helt och hållet är Sebastians egna. Sebastian valde dessutom att arbeta med en annan skivproducent den här gången: Ronald Bood (Mando Diao, The Plan, Sugarplum Fairy bl a). – ett beslut som Sebastian är mycket nöjd med. Bood har kryddat låtarna med det där lite råare soundet som Sebastian är ute efter. Efter ett och ett halvt års arbete i studion kommer albumet ”The Most Beautiful Lie”.

– Jag ville att hela processen med skapandet av plattan skulle få ta längre tid den här gången, göra det mer på riktigt och ge skivan mycket mer av det som är jag, säger Sebastian.

Singeln ”My Getaway” släpptes redan i höstas (videon till denna kan du se längre ner), och två veckor före albumrelease släpps låten ”Serial Lovers” digitalt. Skivan som kommer i slutet på januari följs upp av en klubbturné under våren samt – om Sebastian själv får bestämma – en sommarturné och en höstturné.

Den 25 februari inleds vårturnén på Sticky Fingers i Göteborg och avslutas i Lund den 7 mars.

Hemsidor:
www.sebastiankarlsson.se
www.myspace.com/sebastiankarlsson

Speldatum:
Onsdag 25 februari – STICKY FINGERS, GÖTEBORG
Torsdag 26 februari – SKYLTEN, LINKÖPING
Fredag 27 februari – SIGURDSG. 25, VÄSTERÅS
Lördag 28 februari -LOTUS, ESKILSTUNA
Onsdag 4 mars – KÄGELBANAN, STOCKHOLM
Torsdag 5 mars – METROPOL, HULTSFRED
Fredag 6 mars – PALLADIUM, VÄXJÖ
Lördag 7 mars – MEJERIET, LUND

Biljetterna till turnén släpps den 27 januari och säljs via Ticnet, www.ticnet.se, samt lokala Ticnet-ombud. Bokade biljetter kan lösas ut hos valfritt ATG-ombud.

Åldersgräns: 13 år. Eskilstuna och Hultsfred, 18 år.

Scroll to Top