Sebastian Ingrosso och Alesso delar favoritmusik i Spotify

Av Redaktionen
Maj 15th, 2012
0 Kommentarer
706 Views

sebastian-ingrosso-alesso

Vi är mycket glada att Sebastian Ingrosso och Alesso
 kommer att köra en förfest i Spotify… och alla är bjudna! Festen börjar den 1 juni klockan 20.00.

Två av världens största DJ:s, Sebastian Ingrosso från Swedish House Mafia och Alesso, bjuder in fans till en exklusiv förfest i Spotify.

I ett specialanpassat rum i Spotify-appen Soundrop kommer Ingrosso och Alesso att presentera sina favoritlåtar, bland annat hitlåten ”Calling (Lose My Mind)”. Fans kommer att kunna rösta och vara med och påverka vilka låtar som ska spelas samtidigt som Ingrosso och Alesso chattar direkt med dem i Soundrop-appen.

“Det känns riktigt kul att ge våra fans möjlighet att hänga med oss och lyssna på musik vi gillar i Spotify”, säger Sebastian Ingrosso. “Vi hoppas att våra fans kommer att börja sin kväll med oss, och sen köra på hela natten”, lägger Alesso till.

Eventet äger rum fredagen den 1:a juni klockan 20.00. Europeiska fans kan delta i Facebook eventet, där de kommer hållas uppdaterade med den allra senaste informationen om eventet.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/288470767913329/

Om Sebastian Ingrosso & Alesso
Som en del av Swedish House Mafia, har Sebastian Ingrosso haft internationella hits med låtar som “One (Your Name)”, “Save the World”3 “Antidote” och “Greyhound”. Han är ansvarig för A&R på sitt skivbolag Refune, och söker hela tiden nya talanger att utveckla.

Alesso, bara 20 år gammal, har redan haft en lysande karriär med stora produktioner som “Nillionaire” och “Raise Your Head”. Han är även känd för sina remixar av Swedish House Mafia, David Guetta, LMFAO, Nadia Ali, Starkillers och Alex Kenji, nu senast även “Silenced by the Night” av Keane.

Kommentering är stängd