Sean Banan till Gröna Lund i maj

Efter framgångar i två melodifestivaler är efterfrågan stor på fenomenet och barnfavoriten Sean Banan. Den 10 maj kl. 16.00 kommer han till Gröna Lund för en alldeles egen konsert på Stora Scen.

Sean Banan, eller Sina Samadi som han egentligen heter, har på bara några år blivit ett fenomen. Komikern, skådespelaren, sångaren och dansaren från Göteborg slog igenom stort med singeln ”Skaka rumpa” 2010 och nådde till andra chansen i Melodifestivalen 2012 med ”Sean den förste Banan” som också blev titeln på hans debutalbum. På lördag tävlar han i finalen av Melodifestivalen med ”Copacabanana” som redan sålt platina och den 10 maj håller han en alldeles egen konsert på Gröna Lunds Stora Scen kl. 16.00.

Mina damer på mina herrar, för första gången ska Gröna Lund bli befruktad på en annan nivå och bli Gula Lund, säger Sean Banan. Det kommer att bli en galen kaooz show på scenen där hela publiken är med i showen och alla är artister och kungar! Så alla små gröna bananer bör hålla hårt i sockervadden, mormor bör spänna fast löständerna, och när mammorna får syn på Sean Banan bör papporna hålla fast mammorna, annars blir det Kärlekstunneln efteråt! Bananens kärlek är till hela familjen!

Sean Banan är en fantastisk entertainer som vet vad barnen vill ha. Han är rolig, underfundig, har härliga låtar och bjuder alltid på en kul show. Förra året gjorde han ett bejublat nummer hos oss på Childhood-dagen och det känns jättekul att han nu kommer hit för en egen konsert, säger Kenny Mattsson, programchef på Gröna Lund.

Scroll to Top