Se Red Hot Chili Peppers live i Tumba

red-hot-chili-peppers-2011

30 augusti står Red Hot Chili Peppers på scen och spelar låtar från sitt nya album I’m With You – det första på fem år. Den exklusiva konserten sänds via satellit till utvalda biografer i Sverige.

Efter ett femårigt uppehåll, över 65 miljoner sålda album i hela världen, och en mängd Grammy Awards, är Red Hot Chili Peppers – ett av världens största band – 31 augusti tillbaka med ett nytt album: I’m With You, producerat av Rick Rubin.

För att fira detta ger bandet en exklusiv konsert i Köln, Tyskland, 30 augusti, där det spelar de nya låtarna och klassiska hits, som Give It Away, Under the Bridge och Californication.

Konserten framförs på dagen 30 augusti, och sänds samma kväll via satellit till biografer i hela världen, varav ett 10-tal i Sverige.

Efter framgångarna med satellitsändning av opera, teater och balett är det en stor glädje att på bio kunna visa en konsert med ett av världens största rockband, säger Gunno Sandahl, kulturchef på Folkets Hus och Parker.

Information och detaljer
Dag: 30 augusti
Start: kl 21.00
Längd: c:a 2 timmar

Här är några av biograferna där du kan se Red Hot Chili Peppers-konserten:
Alingsås, Arvika, Boxholm, Edsbyn, Göteborg (Roy), Heby, Helsingborg (Röda Kvarn), Karlskoga, Kumla, Lysekil, Malmö (Spegeln), Nynäshamn, Söråker, Tumba, Varberg
(Fler biografer kan tillkomma)

Info om biovisningen: www.fhp.nu/livepabio.

Scroll to Top