Se Owl City live från London

owl-city

Oavsett var i världen du än befinner dig, kommer här ett sällsynt tillfälle att få se Owl City live från London!

Den 9 maj har alla fans chansen att få se bandet, när de gör en utsåld show på O2 Shepard’s Bush Empire i London. Konserten kommer att streamas live på Owl City’s hemsida och på hans Facebook. I Sverige är sändningstiden 22.00.

Owl City har under det senaste året blivit ett internationellt fenomen, i och med releasen av hans debutalbum ”Ocean Eyes”. Albumet har sålts i över 2 miljoner exemplar världen över, och uppnått platina status i USA. Första singeln Fireflies har legat etta på listorna i 22 länder och har sålt trippel platina i USA. Han har dessutom gjort utsålda shower i USA, Storbritannien, Europa och Asien.

För bara en tweet kan du få en exklusiv download av Owl Citys låt Umbrella Beach (Long Lost Sun Remix). Gå in på länken www.owlcitymusic.com/twitter och anslut dig till Twitter och posta en tweet så kommer du få en nedladdningslänk till remixen.

Den 16 april hade Owl Citys nya video till Umbrella Beach premiär på YouTube. Den handlar om en ung Adam Young som drömmer om att kunna flyga.

Scroll to Top