Se Lasse Stefanz i BingoLotto på söndag

lasse-stefanz-2010

Nu på söndag firar vi Mors Dag i BingoLotto-studion och bjuder på dans för hela slanten. Inga mindre än dansbandet Lasse Stefanz är gäster hos Lotta, både i intervjusoffan och på scen.

Från bröllop till dansbandsbesök – ja, i BingoLotto kan allting hända! Knappt har riskornen från Daniel och Kaisas bröllop på Pingstdagen sopats upp förrän studion riggas om inför besöket av ett av Sveriges populäraste dansband – Lasse Stefanz.

Gruppen som startade 1967 har sålt över två miljoner skivor och är idag hetare än någonsin. Nyligen släpptes senaste plattan ”Texas” och Lotta har förberett sig rejält för att göra en djupdykning i dansbandets långa karriär. Hur gick det till exempel till när Bert Karlsson snodde en av gruppens största hitlåtar och när lade de till ett Z i sitt namn? Självklart blir det massor av musik och alldeles säkert får vi också se Lotta i duett tillsammans med sångaren Olle Jönsson.

Veckans finalspelare heter Kjell Bengtsson och kommer från Varberg. Har han turen på sin sida kan han åka hem 3 miljoner kronor rikare!

Spelen är som vanligt laddade med härliga vinster – bland annat heminredning, bilar och resor. Varför inte passa på att överraska Mor med en resa till Provence?

BingoLotto sänds på söndag 30 maj, kl. 19.00–21.00 i TV4 Plus. Mer om programmet finns att läsa på www.bingolotto.se.

Scroll to Top