Se Freddie Wadling och Olle Ljungström i höst

freddie-wadling-olle-ljungstrom

Två legendarer, två konserter, en helafton. Den 26 september ser vi Freddie Wadling och Olle Ljungström spela på Göteborgs Konserthus. Detta blir med stor sannolikhet den vackraste och mest angelägna konsertafton Göteborg kommer att kunna erbjuda under hösten, en helafton med två av våra största svenska artister. Biljetterna släpps den 14 augusti.

Biljetterna säljs via LiveNation.se, gso.se samt Konserthusets biljettkontor: 031-726 53 10.

OLLE LJUNGSTRÖM
Efter sin sensationella comeback med nya albumet ”Sju”, den uppmärksammade dokumentärfilmen om de senaste årens vedermödor samt vårens bejublade konsertframträdanden på Rival och Lorensbergsteatern gör nu Olle Ljungström ett antal spelningar under hösten.

”Sju” är ett starkt nytt kapitel i den säregna historien om Olle Ljungström. Det som i slutet av 1970-talet via olika grupperingar blev Reeperbahn, har via 1990-talets lysande soloutgivningar lett fram till en status som en av landets mest respekterade artister. Och inte minst är Olle Ljungström i dag ett av den svenska rockscenens mer mytologiserade personöden.

Höstens konsertdatum med Olle Ljungström:

24.9 Gävle, Spegeln
25.9 Uppsala, Katalin
26.9 Göteborgs Konserthus (+ Freddie Wadling)
3.10 Malmö, KB
8.10 Stockholm, Strand
10.10 Växjö, Teatern

Biljetter släpps lokalt, kontakta respektive spelställe för mer info samt se LiveNation.se. Närmare informatiom om spelningarna samt biljetter hittar du här.

FREDDIE WADLING
Denne oerhört produktive person har de senaste åren varit flitigt förekommande såväl på teaterscenen som med egna konsertframträdanden och som pausfågel i melodifestivalen.

Freddie gav i början av året ut dubbelalbumet ”Den mörka blomman/The Dark Flower”. Genom åren har Freddie stått som avsändare till ett otal antal musikaliska klassiker med den gemensamma nämnaren kvalitet och en stor genremässig spännvidd. Oavsett om omgivningen varit grupperna Cortex, Blue For Two, Fläskkvartetten eller om han agerat i skepnad av soloartist.

Höstens konsertdatum med Freddie Wadling:

16.8 Stockholm, Mosebacke
10-12.9 Malmö, Victoriateatern
13.9 Halmstad, Halmstad Teater
16.9 Uppsala, Katalin
26.9 Göteborg, Konserthuset (+ Olle Ljungström)

Biljetter släpps lokalt, kontakta respektive spelställe för mer info samt se LiveNation.se.

Rulla till toppen